ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИ И ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Intertek предлага подкрепа на организациите в сектор Производство и преработка на храни и продукти за здравето - производители, търговци и доставчици – при предоставянето на по-безопасни продукти на потребителя.

Безопасността е от ключово значение при производството на храни и продукти за здравето. Партньорството с организация с международно утвърдена репутация при предоставянето на качество и стойност е жизненоважно за Вашия успех. Intertek е партньор, на чиято подкрепа можете да се доверите, независимо от ролята Ви във веригата на доставки. Експертите ни могат да Ви съдействат, за да се възползвате максимално от възможностите, които Ви се предоставят, като същевременно посрещате изискванията на регулаторните органи и Вашите клиенти.

Ние можем да Ви съдействаме за идентифициране на регулаторните изисквания и определянето на показателите за Вашето представяне при пускане на нови продукти на пазара или при оптимизиране на доставната верига. Предлагаме пълна гама решения, благодарение на експертизата си в тестването, клиничните изпитвания, инспекциите, одити от трета страна, обучения, научни и регулаторни консултации и сертификация.

Имате въпроси?

+359(2)9500640
Bulgaria
+359(2)9500640
 
 

Intertek

Красота и лична хигиена

Предоставяме решения за съответствие при производство на козметични продукти.

Intertek

Храни

Предлагаме глобална експертиза в областта на тестовете, инспекциите, одитите, обученията и решения в областта на регулаторните изисквания.

Intertek

Медицински изделия

Широкоспектърни услуги от интерпретация на стандарти, до тестване, сертификация и повече.