Предоставяме възможност да идентифицирате и минимизирате рисковете, присъщи на Вашите операции, верига на доставки и системи за управление на качеството.
Научете повече
Оценяваме как продуктите и услугите Ви съответстват на и надминават стандартите за качество, безопасност, устойчивост и представяне.
Научете повече
Валидиране на спецификациите, стойността и безопасността на суровините, продуктите и активите.
Научете повече
Официално потвърждение, че Вашите продукти и услуги отговарят на всички признати външни и вътрешни стандарти.
Научете повече
HACCP е международно призната спецификация, която осигурява методи за предотвратяване на химическото, микробиологичното и физическото замърсяване на храните.
Одитите спрямо НАССР са насочени към потенциалните причини за опасностите за безопасността на храните чрез оценяване на целия производствен процес и чрез прилагане на превантивни контроли за критичните точки. Критичните контролни точки могат да включват оборудване, веригата на доставки на суровини или обучението и наблюдението на персонала.
Чрез прилагането на системата НАССР, контролът се насочва от крайния продукт /корективен контрол/ към разработването и производството на продукти /превантивен контрол/ и може да се прилага към специфичен продукт или към съществуващ или нов процес.
НАССР е средство за контрол на заболявания, които се разпространяват чрез хранителните продукти и се ползва с подкрепата на Комисията FAO/WHOCodexAlimentarius.
Сертификационната програма е насочена към осигуряване на съдействие на хранителната индустрия или кетъринг услугите при разработване, внедряване и оценяване на безопасността и качеството на оперативните процеси. Сертификатът ще бъде издаден въз основа на демонстрирано съответствие с общите изисквания на НАССР. Разполагаме с експертиза в областта на международните регулации, касаещи безопасността и можем да Ви съдействаме във връзка със Системата за управление на безопасността на храните.
Специално за кетъринг сектора, в допълнение към НАССР бихме могли да предложим одити за Добри кетъринг практики GoodCateringPractice (GCP), които осигуряват основните инструменти, които осигуряват добрата основа за надграждане с изискванията на други стандарти като SOP и ISO 9001:2015.
Имате въпроси?
Description