ПРАВИТЕЛСТВEНИ И ТЪРГОВСКИ УСЛУГИ

Правителствени и търговски услуги, които осигуряват вашия внос и улесняват вашия износ. Правителствените и търговски услуги на Intertek подпомагат правителствата при прилагането на стандарти за внос. Износители: Спазвайте безопасно изискванията на правителството и доставяйте продуктите си на клиентите си навреме.

Intertek помага на правителствата, митниците и НСО да подобрят спазването на изискванията за безопасност при внос, да защитят приходите от вносни мита и да осигурят международната верига за доставки.

Нашият опит и програми за оценка на съответствието помагат да се гарантира, че вносните стоки отговарят на стандартите за безопасност и други стандарти. Нашата световна верига от офиси осигурява бърза проверка, сертифициране и офериране на вашите пратки. Нашите услуги за проверка ви дават увереността, от която се нуждаете, за да участвате в международна търговия.

Държави, които искат да повишат икономическия си профил, да защитят околната среда и гражданите си, прилагат и извършват оценки на вносните стоки.

Intertek е водещ доставчик на тестове, инспекции и сертифициране, акредитиран в цял свят от правителства, търговски организации, кооперации, вносители и износители за улесняване на търговията. 

Вие сте част от правителствена организация?
Ние разполагаме с опит в работата с публичния сектор в различни области, включително енергия, вода, транспорт.

Вие сте износител или вносител за следните страни?
Ние сме акредитирани да издаваме задължителни сертификати за съответствие или инспекции, необходими за износ и внос в следните страни: Алжир, Камерун, Египет, Габон, Гана, Ирак, Кот д'Ивоар, Кюрдистан, Кувейт, Либия, Мароко, Катар, Русия, Саудитска Арабия , Танзания и Уганда. 

Имате въпроси?

+359(2)9500640
Bulgaria
+359(2)9500640
 
 

Intertek

Митнически услуги

Услугите на Intertek са подкрепени със солиден опит в улесняването на търговията, който позволява разработването и предоставянето на нови услуги за правителства, митници, институции и организации създаващи стандарти.

Intertek

Внос и износ

Осигурете съответствието на Вашите продукти чрез експертизата на Intertek. Фокусирайте се върху продажбите на продуктите и основната си дейност, насочена към целеви страни за износ и внос.

Intertek

Публичен сектор

Обслужването на публичния сектор е една от възможностите ни, тъй като разбираме добре специфичните отговорности и съображения, с които е свързано предоставянето на нашите услуги.

Intertek

Програми за оценка на съответствието

Програмите за оценка на съответствието на Intertek гарантират, че продуктите са напълно тествани в призната лаборатория и сертифицирани, преди да бъдат изпратени до страната на клиента.

 
Intertek

Проверка преди изпращане

Intertek предоставя услуги за инспекция преди изпращане (PSI) на правителствата като средство за защита на приходите от внос за тях и техните граждани.