Текстил и облекла

Разработените от Intertek решения позволяват на търговците, собствениците на търговски марки и производителите на текстилни продукти, облекло и домашен текстил да осигурят с прецизност, безопасност, качество и производителност, които намаляват времето необходимо на продукта да достигне до пазара.

Intertek извършва тестове на текстилни артикули, вариращи от проби до готови продукти, включително облекло (actiwear), облекло за деца и възрастни (пижами, пуловери, джинси, връхни дрехи), модни аксесоари (шалове, колани) и мека мебел за дома (спално бельо, завеси, дамски). Ние помагаме на клиентите да покрият регулаторните изисквания, за да отговарят постоянно на потребителското търсене, да намалят риска за репутацията си, да намалят вредното въздействието върху околната среда и да защитават интересите на търговците, собствениците на марки, производителите на текстил и безопасността на крайния потребител.

Предлагаме услуги за инспекция на текстил и облекло по Acceptance Quality Limit (AQL) преди, по време и след производство, за да гарантираме качеството на продукта чрез идентифициране на дефекти и отклонения, проверка на изработката, проверка на свойствата за безопасност и на документацията.

В допълнение, услугите на Intertek за сертифициране на текстилни изделия помагат на търговците да демонстрират надлежна проверка (due diligence) чрез сертифициране на доставчиците.

Intertek също така подкрепя клиентите си в сектора чрез услугите за одит във връзка с оценяване производствените съоръжения. Одитът е неразделна стъпка от удостоверяване на портфолиото и възможностите на производителя, спазването на стандартите и правилата.

Услугите на Intertek в областта на текстила и облеклото помагат на търговците, собствениците на марките и производителите да поддържат качеството и безопасността, като същевременно гарантират доверието на потребителите и лоялността към марката.

В допълнение към тестването на текстил и облекло, Intertek помага на клиентите да изграждат, поддържат и защитават своята търговска марка чрез верификация на веригата за доставки и консултантски услуги, които надграждат нормативните изисквания.

Имате въпроси? +359(2)9500640
 

Имате въпроси?

+359(2)9500640
Bulgaria
+359(2)9500640