Бъдете разпознаваеми благодарение на вашите хигиенни практики с програмата на Intertek за контрол на хигиената на храните – стандарт за глобално съответствие, приложим както за локални, така и за международни марки.
Intertek разработи програма за контрол на хигиената на храните, за да помогне не само при управление на риска от инциденти, свързани с храните, но и да насърчи грижата за клиентите чрез най-добрите хигиенни практики. Програмата спомага за популяризиране на хигиенните стандарти на вашите производствени площадки.
Програмата за контрол на хигиената на храните Intertek е стандарт за глобално съответствие, приложим както за локални, така и за международни марки, като предоставя на потребителите възможност за сравнение, от независим одитор по безопасност на храните, за проверка на съответствието на помещения за храни, практики на служители и продукти с добри практики за хигиена на храните. За допълнителна информация посетете нашата страница с често задавани въпроси.
Intertek предоставя задълбочен преглед във връзка с риска и инспекция на вашите помещения за доставка и съхранение на храни, превантивни дейности, стандарти за безопасност в кухни и други помещения за обработване на храни. Нашите експерти извършват съответните тестове и проби, за да проверят наличието на критични бактерии като: Salmonella, Listeria, Coliform, E-coli и др.
Преминаването на оценяването съгласно програмата за контрол на хигиената на храните на Intertek, ще спомогне за:
- Промотиране на безопасността на храните и качеството
- Проактивно подобряване на процесите, което ще ви спести ценно време и ресурси
- Наличие на разпознаваемо лого за демонстриране на съответствие спрямо най-високите стандарти
- Намали риска за вашия бизнес, защитавайки потребителя
- Осигуряване спазването на съответните изисквания и плановете Ви за санитарен контрол
- добрата репутацията на Вашия бранд
- демонстриране на вашия подход по отношение на безопасността на храните
![]() | Разберете как да извлечете максимума за Вашия бранд, като посетите нашата страница. Знакът на Intertek за хигиена на хранителните продукти се отнася до три степени на постижения:
|
