Агри услуги

Осигурете Вашия успех с управлението на доставната верига на селскостопанска продукция.

ntertek е водеща компания в областта на осигуряването, тестването, инспекциите и сертификацията на селскостопански продукти.

Работим на всеки етап от придвижването на продукцията. Разполагаме с експертиза при предоставяне на безупречна подкрепа чрез глобална мрежа от свързани офиси, които отговарят за 12 продуктови линии.
Продуктовите ни мениджъри са признати експерти със задълбочени познания за условията на пазара, търговията и свързаните с нея регулации, както и техническите аспекти на отделните продукти. Те работят в партньорство с Вас, за да предоставят решения 24/7, където и да се намирате по света.

Intertek е глобално позициониран доставчик на инспекционни услуги. Сертификатите ни са ценени от глобалните търговци, финансовите институции и правителствени и неправителствени организациии по света. Работим с всички значими международни стандарти и насоки, включително ISO, GOST, TQSA, USDA, FDA, FOSFA, GAFTA, IFT, AOCS и SAL.

Преди всичко предоставяме услуги, съобразени с потребностите, които надминават очакванията и съдействат за разрешаването на предизвикателтва.

 

Земеделски продукти:

Имате въпроси? +359(2)9500640
 

Имате въпроси?

+359(2)9500640
Bulgaria
+359(2)9500640