POSI-Check - лесно за изпълнение одит решение за предотвратяване на разпространението на заболявания в сектор хотелиерство

Решението POSI-Check е разработено с цел да съдейства за формулирането и мониторинга на ефективен отговор на заразни заболявания в хотели и ресторанти по света.

Модулът POSI-Check е създаден в подкрепа на организациите в следващите месеци, докато светът се възстановява от пандемията COVID-19. Решението POSI-Check насочва хотелите и ресторантите за демонстриране на ефективно управление на предотвратяването на разпространението на заболявания. Изискванията са лесни за внедряване и предоставят инструментите, необходими за поддържане на ниво на POSI контрол във всяка среда така, че гостите да са уверени, че тяхното здраве и безопасност са от изключително значение.

Експерти в цялостното осигуряване на качество ще работят с персонала и ръководните екипи при прилагане на POSI практиките в организацията. Сертификацията е въз основа на преминати практически обучения, одити на дву-месечен период и лесни за използване тестове за откриване на аденозин трифосфат (АТФ) на повърхности в общи помещения като тоалетни и бани, барове и трапезарии, рецепции и бюра на портиери, асансьори и ескалатори, фитнес зали и съоръжения за свободното време.

Приносът за световната икономика * на секторите туризъм и пътнически транспорт възлиза на 8,8 трилиона долара . Нарастват информираността на потребителите и техните опасения във връзка със здравето, хигиената, безопасността и сигурността при пътуване поради бързото разпространение на COVID -19 пандемията. Потенциалните репутационни щети, причинени от не поддържане на добра хигиена и недостатъчни безопасност и сигурност в хотелите, както и по-строгите нормативни изисквания, налагани от правителствата в туристическите дестинации, водят до необходимостта от подходящи иновативни партньорски решения за Осигуряване на качество.

Решениeто POSI-Check e подходящo за всички организации в хотелиерския и ресторантьорския сектор, включително заведения за хранене, като пекарни, ресторанти, хотели, кетъринг фирми, вериги за бързо хранене, кафенета, както и за търговията на дребно и луксозните магазини.

Избирайки Intertek за Ваш партньор, ще имате възможност да се възползвате от нашата глобална мрежа от експерти, уникални принципи за одитиране на площадки в глобален мащаб и бенчмарк за съответствие с изискванията. Intertek предоставя правилния набор от инструменти и инспекции, за да осигури цялостно осигуряване на качеството на всички свои клиенти.

Имате въпроси? +359(2)9500640

Имате въпроси?

+359(2)9500640
Bulgaria
+359(2)9500640