Тестване за автомобилостроенето

Intertek предлага професионални услуги по тестване и сертификация за автомобилостроенето.

 Продуктите на автомобилостроенето следва да са безопасни и устойчиви. Дали шаситата, които произвеждате са защитени срещу корозия, причинена от сол? Как функционират двигателите, които произвеждате при големи надморски височини? Дали Вашето превозно средство ще издържи на години вибрация?

Предоставете доказателства за издържливостта на двигателя или работете съвместно за създаване на специфични тестови методи за ключови аспекти на разработването на продукти. Преминете тестване за изложеност на фактори на околната среда – от 45°C до 177°C, оптимизирайте тестването за термален шок или сила на опъна, целево електро-тестване и много повече. Тестването за автомобилостроенето е приложимо за материали, функционалността, проучванията и разработването, безопасността и сертификацията.

Intertek предлага много повече от тестове и сертификация за автомобилостроенето. Ние осигуряваме цялостно качеството. Чрез глобалната ни мрежа от офиси и лаборатории и благодарение на водещата ни експертиза в сектора, предоставяме иновативни и ненадминати услуги във връзка с осигуряването, тестването, инспекциите и сертификацията, приложими за операциите и веригата на доставки. Работим прецизно, своевременно и отдадено, за да предоставим възможност на нашите клиенти да развиват дейността си безопасно.

Тестовете, които предлагаме:

Стандартите, съобразно които извършваме тестове:

  • ASIL-A,B,C,D
  • ASTM B117
  • CETP… Ford Catalog
  • GMW 3172
  • GMW 16390
  • IEC 60529
  • ISO 16750-4
  • ISO 26262
  • USCAR-1

Допълнителни ресурси:

Подкрепа при DVP&R: Във връзка с План за верификация на разработката на продукти и за докладване

Разработване на тестове: Създайте нови методи за тестване въз основа на специфични цели.

Дизайн на тестово оборудване: създайте специализирано тестово оборудване.

Проектиране на арматура: създайте арматура и поддържащи структури, необходими за тестване на вашите продукти.

Дименсионен анализ: Възможностите ни за CMM и 3D сканиране и принтиране ни позволяват бързо да анализираме и определим вариациите в размерите в прототипа, производството и CAD моделите. Услугата е приложима преди и след тестване за наблюдение на стабилността на размерите.

Събиране/ набюдение на данни: Създайте и разработете системи за събиране, наблюдение и контрол на данни и комуникация за Вашите продукти.

CAD и FEA: Възползвайте се от пълните възможности на CAD, включително такива за стрес анализ с прилагане на анализ на финитни елементи.

Имате въпроси? +359(2)9500640
 

Имате въпроси?

+359(2)9500640
Bulgaria
+359(2)9500640