ПРЕОТКРИВАНЕТО НА НАШИЯ БРАНД

Разкриваме новата идентичност на нашия бранд, която отразява отдадеността ни към предоставяне на услуги с високо качество чрез Цялостно осигуряване на качеството.

Intertek винаги е инициатор, посрещащ потребностите на клиентите със смели иновации. Верни на новаторския дух на основателите ни, променяме индустрията с предложения за Цялостно осигуряване на качеството, отвъд физическия контрол, чрез услуги, свързани с тестване, изпитване и сертификация, до постигане на вътрешна увереност за съответствие. Всичко това е формулирано в новия слоган на бранда ни ‘Total Quality. Assured.’

Като част от преоткриването на бранда ни, налагаме нова смела идентичност, вдъхновена от ключов момент от корпоративната ни история – изобретяването на електрическата крушка с нажежаема жичка от нашия основател Томас Едисън. Новото ни лого отразява технологията и прогреса. Точката на буквата “I” е винаги най-светлият елемент от логото ни, който препраща към момента на проблясването на светлината от крушката в лабораторията на Едисън. Новият цвят на бранда ни е жълтото – цвета на осветлението. Като най-видим цвят от спектъра, този цвят символизира безопасността. Жълтото е цветът на новите идеи и новаторството – същността на компанията ни.

Новата ни идентичност е нещо повече от ново лого и цветова гама. Зад нея е ангажиментът ни към клиентите – експертизата на Intertek, която предоставяме прецизно, навреме и с отношение, която позволява на клиентите ни да се развиват безопасно. Позиционираме Intertek като доверен партньор в цялостното осигуряване на качеството.