МИСИЯ, ВИЗИЯ И ЦЕННОСТИ

От повече от 130 години, историята на Intertek е свързана с иновациите. През 1885 г започваме с тестване и сертифициране на товари със зърно преди осъществяване на морски превоз, а през 1888 г инициирахме създаването на независими лаборатории за изпитване. През 1896 г един от най-великите изобретатели стана част от нашата история. С изобретяването на електрическата крушка, Томас Едисън създаде the Lamp Testing Bureau с цел да осигури, че неговите продукти са проверени, тествани и безопасни. В последствие компанията се превърна в Electrical Testing Laboratories.

Около век по-късно, ние поддържаме неговия ETL знак за качество и продължаваме да създаваме нови стандарти в областта на качеството, за да предпазим потребителите и репутацията на нашите клиенти по света. Днес сме глобална сила, която предлага експертиза за Тотално осигуряване на качеството в над 100 държави прецизно, навреме и с отношение, за да дадем възможност на килентите ни да се развиват безопасно.

Същността и стремежите на бизнеса ни остават верни на установените от нашите основатели – визионери, а техните иновативност и енергия продължават да са наше вдъхновение. Отдадеността ни и културата на предприемчивост осигуряват предоставянето на безопасност, качество и осигуряване на клиентите ни – днес и в бъдеще.

Нашата цел

Предоставяне на работещи решения в областта качеството и безопасността.

Нашата мисия

Да надминаваме очакванията на клиентите с иновативни и ненадминати услуги, свързани с осигуряване на качеството, тестване, инспекция и сертификация, приложими за техните операции и доставни вериги. Глобално. 24/7

Нашата визия

Да сме най-доверения партньор за Осигуряване на качеството в света.

Нашите ценности

  • Ние сме глобално семейство, което цени многообразието.
  • Винаги правим правилното нещо. Презицно, навреме и с отношение.
  • Имаме си доверие и се забавляваме, докато побеждаваме заедно.
  • Ние притежаваме и определяме бъдещето си.
  • Създаваме устойчив растеж. За всички.