Електрическа безопасност


Нашият опит може да ви помогне да получите по-бърз и по-ефективен достъп до почти всеки пазар в света.

 

Intertek предлага бърза и експертна услуга по  тестване на продукти, инспекция и сертификация чрез нашата глобална мрежа от акредитирани лаборатории. Ние извършваме тестване за електрическата безопасност спрямо ANSI / UL, CSA, NFPA, IEC, EN и други стандарти, EMC тестване спрямо местни и глобални изисквания, бенчмаркинг и анализ на R & D дейности или анализ на конкурентноспособността, спазване на екологичните изисквания на ENERGY STAR ® маркировка, изискванията на RoHS, или ErP Директива (преди EuP), както цялостна сертификация.

Ние предлагаме ETL и WH Маркировка,  и NOM за Северна Америка; S, CE, GS, ASTA и BEAB маркировка за Европа и  CCC Маркировка за Китай, и др. Нашите лаборатории са признати от 30 големи органи по акредитация, включително OSHA (NRTL), Стандартизационен Съвет на Канада, IECEE, A2LA, FCC и UKAS.

Световни производители на водещи марки се довериха на Intertek за по-бързо, по-лесно и ценово ефективно извършване на услугите по тестване и сертификация.

Основни пазари

 

 Услуги

 

Попитайте за допълнителна информация във връзка с услугите на Intertek в облатта на електрически и електронни устройства.

 
Intertek (localhost)
 

ОФИС СОФИЯ:

Телефон02 491 8880
Факс02 950 11 90
ba.sofia@intertek.com